2008/11/25

Alíz nap

Lizus névnapja 2 naposra sikeredett. Utólag is köszönjük mindenkinek hogy gondoltatok ránk, nagyon jól esett.


14-én az igazi névnapján a dédiéknél névnapoztunk, és már akkor bárki felköszöntötte a tortát hiányolta. Nem értette meg hogy a névnap nem = születésnappal. Vicces volt, az is ahogy a dédi ajándékához viszonyult. Egy szép pulcsit kapott tőle. Liza így reagálta le. " Mama én ezt nem veszem fel" Jól kinevettük magunk, mert ahogy mondta már húzta is magára és utána le sem akarta venni magáról. Másnap vásárláskor kiszúrta a tortákat így muszály volt egy névnapi tortát beszerezni, és ha már ünneplés egy kis gyerekpezsgő is lecsúszott a torkunkon. A legjobban mégsem ennek, hanem két mesének örült A kockás nyuszinak örült. Azóta is egyfolytában azt a két dvd-t akarja nézni és nem unja meg. Nem hiába kislányként nekem is az egyik kedvenc mesém volt a kockásfülű nyúl. Tehát az alma nem esett messze a fájától!!!



2 megjegyzés:

Albert-Ferenczy Eszter írta...

:-) utolag is fogadd jokivansagunkat, boldog nevnapot kivanunk neked nagy lany.

Puszi Lilla, Dorka es Eszter

ilgya írta...

De örülünk,hgy jelentkeztél Alizbaba! Olyan sokat változott a kis arcod,megint nagylányosodtál egy kicsit. Igazad is van a tortát ki is kell harcolni,ami jár az jár.
És hát a pezsgő elmaradhatatlan kellék....
Sajnáljuk a szemecskédet,hátha csak átmeneti ez a szemüveg dolog,mi szorítunk...biztos nagyon jól fog állni,látod Kriszta barátnőnkön is milyen jól mutat.
Puszikálunk és gyere sűrűn számolj be napjaidról!