2009/12/30

Elmúlt

A cím utal a bárányhimlőre és a karácsonyra is. A Lizát 23-án vittük vissza az orvoshoz,aki azt mondta már minimális a fertőzés veszély, és szépen gyógyulnak a kiütések is, így meglátogattuk a papáékat Pakson. Ott aludni nem tudtunk, mert Lizus nyűgös volt, és haza szeretett volna jönni. A nagy kapkodás miatt a Jézuska Pakson lerakott ajándékjait elfelejtettük odaadni neki!!!

A szenteste kicsit másképp alakult, mint eddig. Az ajándékozást úgy döntöttemm idén 25-re toljuk ki. Tudtam, hogy nem fog napközben aludni, és nem akartam nagyon kifárasztani. Így a főzésben, és a díszítésben segédkezett a kiscsaj. De ezeket nagy élvezettel tette. A döntésem végül helyesnek bizonyult, mert délután már nagyon hisztis, nyűgős volt, semmi nem tetszett neki. A karácsonyi menű sem kellett neki, egész nap csak a sütiken élt, a halhoz hozzá sem nyúlt.






















1 megjegyzés:

Mia és Maja írta...

Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek. Huncut mosollyal egy rád kacsint, kicsi kendőből csillámport hint. Így adja át az üzenetet: Boldog Új Évet Nektek!:)