2009/12/16

Kis pöttyöske

Hétfő reggel óta Liza nem jár oviba, na nem a téli szünet az oka hanem a BÁRÁNYHIMLŐ. Így a karácsonyi ünnepségen nem leszünk ott, ez már a második ovis dolog amiről betegség miatt lemaradunk. A múltkor sajna a fényképeszkedésről sikerült lecsúsznunk.
Már bánom, hogy annó úgy döntöttem felesleges beoltatni ellene, és még akkor sem jutott eszembe tenni valamit amikor a múlthéten a fülembe jutott hogy a nagyok között van jó pár beteg yerek. Elég nehezen viseli a szentem, főleg hogy igen kényes helyeken(a popsi belseje és a cunija) is megjelent jónéhány hólyag. Így sajna rengeteget sírdogál pisilésnél, ülésnél is. Nem is türi meg magán most a bugyit vagy nadrágot, de még csak a polót, pulcsit sem. Csak kis lenge nyári ruhákban érzi jól magát.Az esti alvások is elég neccesek, így napközben jó fáradt. Úgy sajnálom, főleg hogy a Fenistil cseppek adásán kívül nem tehetek érte semmit. Abban bízok hamar túl leszünk rajta, és hétvégén már nem fogok rajta újabb és újabb pöttyöket felfedezni. Ami aggodalomra ad még okot, hogy emlékeink szerint sem apa, sem én nem voltam még bárányhimlős, azért remélem hogy rosszul emlékszünk mert nem szeretném a karácsonyt pöttyösen, fertőző betegen tölteni.









4 megjegyzés:

sedith írta...

Ó, szegénykém! Gyógyulj meg hamar!!!
Örülök, hoyg hallani lehet felőletek és végre bepótoltad az elmaradásokat is!!:)
Puszillak

Mia és Maja írta...

Annyira sajnáljuk,hogy pont most jött ki rajtad a bárányhimlő.:s:((
Reméljük,gyorsan túl leszel rajta és a Karácsonyt már boldogan és egészségesen fogod várni Anyáékkal.:)
Puszika!

U.I.:Nagyon örülünk,hogy megint vagytok!:)

Bogár és Gerti írta...

Nézzük a jó oldalát... letudta egy életre (vélhetőleg)
Hegmentes gyógyulást!
Puszi

Sziszi írta...

Sziasztok!
Jobbulást kívánunk minél hamarabb!
Legalább túl lesztek rajta, csak azt sajnálom, így Karácsony előtt. Kitartás, gyógyuljatok gyorsan, mennek a gyógypuszik! Jó karácsonyi készülődést kívánunk!
Üdv: Szisziék