2009/02/23

Mikor lesz már vége????

Hogy minek?? Hát a betegségeknek!!!! Péntek délután óta állandóan lázas ( a gyógyszeres és fizikális lázcsillapítás is csak minimális ideig tartja lent a lázát), rettenetesen köhög, alig eszik és iszik, a nem alvásról már nem is beszéljünk. Már a 3. kialvatlan reggelünk Liza bírja nehezebben, neki ugyanis nem jár kávé ami ébren tartaná ellentétben velem. Az éjszakákat sírva, fulldokolva és panaszkodva tölti, mindig mondja nem tud aludni, de nagyon álmos. Próbálkozik, de mindig felkel a kínzó köhögésre és hányingerre. Én meg csak ülök/fekszem mellette és tehetetlenül nézem ahogy szenved. A gyógyszer eddig sajna nem csökkentette szemernyit sem a köhögését.

Még soha nem láttam ennyire betegnek és kedvtelennek, úgy fáj a kicsi szívem érte. Délutánra van időpontunk a dokihoz, már alig várom, hogy valami jót mondjon. Pl hogy túlaggódom magam és nem is olyan beteg a csajom amilyennek látszik. Végülis alig egy hete gyógyult meg??! DE sajna nem úgy tünik, hogy csak én reagálom túl, de azért reménykedem.

2 megjegyzés:

ilgya írta...

Jaj drága kicsi barátnőnk,te ennyire betegeskedel???annyira sajnáljuk és küldünk millió sok gyógypuszit! Anyának meg kitartást,hamarosan meg fogtok gyógyulni....

Gabi írta...

Millió gyógypuszikát küldünk!!!:(
Szkokán fiúk