2008/10/24

Megint beteg?!

Tegnap kreatív hangulatban voltunk, színes papírból különböző formákat vágtunk ki és ráragasztottuk őket egy másik lapra. Liza nagyon belejött a ragasztásba, még a kezére és az asztalra is jutott a ragasztóból.
Az esti fürdéshez magával cipelte a lego hajót és azon úsztatta a békákat és a legó embereket. Annyira élvezte a játékot, hogy alig lehetett kiszedni a vízből. Az alvással ellenben hadilábon állt, már 22 óra is elmúlt mire ágyba tudtam parancsolni.


Ma reggel a tegnap késő esti fekvéshez képest korán kelt, egy kis ideig szépen játszott a babáival, majd nagyon nyügőssé vált. Fél 10-kor le is feküdt aludni, de csak egy 20 percet pihent. Ordítva ébredt, és sajnos nem ok nélkül. A teste tűz forró volt és a lázmérő hamar 39 fokra szökött fel. Egy kúp és a hűtőfürdő hatására kb. két órán át jobb hangulata volt, és a láza sem érte el a 38 fokot. Ezidő alatt sikerült elszaladni vásárolni és megleptem egyik kedvenc csemegéjével is. Délutánra vártuk a keresztanyuciékat. Mire megérkeztek megint nagyon magas volt a láza és a homlokát is fájlalta kicsit.A lázcsillapító újra lejebb vitte a lázát, így tudott örülni a keresztanyújának és a kapott ajándékoknak is. Éjszakára szintén kapott lázcsillapítót és reménykedem reggelre már kutya baja sem lesz, de ha holnap sem múlik a láza viszem az ügyeletre.




2 megjegyzés:

sedith írta...

Mi is szoktunk kereatívkodni. Papírossal még nem próbálkoztunk, hagyjuk akkorra amikor már nem lesz falevél, iylesmi. :)
Kriszta is sokszor alig alszik el este 10-kor.
Puszi: Edith, Kriszta és Boróka

ilgya írta...

Gyertek a blogunkba egy kis játékra!