2008/12/31

Boldog Új Évet Mindenkinek!!!!

Múlik a nap, s múlik a z ÉV.

Ami rossz volt, elmúlt már rég.

Holnap egy új évre ébredsz,

s ehhez kívánok Neked nagyon sok szépet!

BUÉK




5 megjegyzés:

Gabi írta...

Boldog Új Évet Kívánunk!
Szkokán fiúk

sedith írta...

Minden jót ebben az évben is!!!:)
Edith és a lányok

Mia és Maja írta...

Álmodtál egy boldog évről, reménykedtél igaz szívből. A remény mára tovaszáll, az álmod is már messze jár; de vár az újév ismét téged, reményt hoz és büszkeséget. Vágyat ébreszt, s újra éltet, boldogabbá tehet téged, életed még meseszép lehet.
BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK NEKTEK :)

Albert-Ferenczy Eszter írta...

Tervekhez szerencsét, munkához kedvet, minden földi jóból a legkedvesebbet. Kérjük a Jó Istent küldjön áldást Rátok, hogy az Új év minden napján vigyázzon Rátok.

BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT KÍVÁNUNK NEKTEK.
Szeretettel Dorka, Lilla és Eszter

ilgya írta...

Szilveszteri köszöntő! Sok örömet,boldogságot,jó levegöt,szép világot,hü szeretöt,jóbarátot,százas szöghöz kalapácsot.Bélsármentes csokoládét,másfél tonna szafaládét,NIKE cipöt,strapabirót,PUMA pólót,nem rikítót.Horgászbotot teleszkóppal,kanyarpuskát periszkóppal.Hajcsavarót vagy száztízet,könnyfakasztó kölnivizet,szemfestéket kéket,zöldet,vadvizeldét,virágfödet,minimálbért jó százezrest.Szimpatikus benzinárat,virágozzon a borászat,ne nyomjuk a betegágyat,kerüljön el mind a bánat.....
Kívánhatnék még vagy százat,de inkább befogom a számat.Hogy mondókám hosszabbra ne nyúljék már csak annyit mondok BÚÉK!!