2008/09/19

Nem megy az alvás

Sajnos a mai nap sem ment könnyebben, mint a többi a héten. Szintén sírás, hiszti a bölcsiben hagyásnál. Igaz Brigi néni szerint ma már kevesebb ideig tartott. Aztán az ebéd megint nem nyűgözte le épp csak megkotorászta a kukorica főzeléket, és az alvás ismét kimaradt. 2-re mentem érte, és rögtön kiadták, mert egy másodpercet sem aludt. Szerencse, hogy alvás időben azért viszonylag csendes örült, és nem sír, meg kiabál csak ül vagy fekszik az ágyon és halkan beszél, vagy csak nézelődik. A nem alvásnak örülök a legkevésbé, a sírást és a kevés evést még tudom, lehet orvosolni, de az alvás hiányt nem. Ilyenkor délután már nagyon kezelhetetlen, nyűgös és csetlik-botlik. Hazafelé a hisztit sikerült kezelni, de egy jó kis esést nem tudtam kivédeni. Csak egy kicsit ütötte meg magát, de a bőr így is lejött az ujjacskájáról. Fájhat neki mert nem nagyon használja az ujjacskáját. Vettem gyorsan rá neki Gyógyító Micimackós ragtapaszt. Ez legalább kicsit elterelte a figyelmét a bibikéről.


2 megjegyzés:

sedith írta...

Menni fog ez is, ne aggódj! Minden kezdet nehéz! Aztán már el is felejtjük miközben újabbnál újabb nehézségek, feladatok, örömök állnak elé. :)
fel a fejjel!:)
Puszi: Edith (Kriszta és Boróka)

ilgya írta...

Jaj drága Alizbabám! Puszika a kis ujjacskádra. Anya nagyon ügyesen elterelte róla a figyelmedet...nemsoká túllesztek ezen a beszoktatáson,és aludni is fog a drága nyugi!!!Idő kérdése! ne keseredjetek el,és ne lássa rajtatok a bizonytalanságot!!!!
Jobb hétfői napot kívánunk!!!