2009/03/02

Tüdőgyulladásból - fülgyulladás

Nemrég érekeztünk haza az orvostól aki jó híreket akart hallani Lizusról, de sajna csak félig-meddig kapott, és hát mi is fél jó hírt kaptunk.
A tüdőgyulladás úgy tűnik lassan elmúlik szerencsére, már csak ritkán köhög, és az sem vészes. Ellenben a hangulata még mindig nagyon ingadozó és sokszor fáradt, nyűgös. A láza már több mint egy hete nem múlik, és ez nem tetszett a dokinak, mert úgye az antibiotukim mellett is lázas maradt. Kicsit még, köhög a nózija is folyik, és piros a torka, de ez nem kéne hogy lázzal járjon. Így belekukkantott a fülecskénkbe is, és megtalálta az okot. Középfülgyulladás. Így most újabb antibiotikumot kaptunk ( az előző tegnap fogyott el) és csütörtökön mehetünk vissza. Az érdekes csak az hogy a füle egyáltalán nem fáj neki, vagy csak nem panaszkodik?!
Ha meggyógyul végre és minden tünet elmúlik, immunerősítőt fog kapni a csajszi, talán kevesebbet lesz beteg. Legalábbis nagyon bízok benne.


Kicsi Mia barátnőnknek küldjük ezt a csokrot, reméljük, hogy már túl van a nehezén, jól érzi magát, és hamarosan otthon lehet.




2 megjegyzés:

Mia és Maja írta...

Jajj,de drágák vagytok,nagyon szépen köszönjük!:$:)
Hála Istenek,itthon vagyunk,reméljük,az ellenőrzésen is mindent rendben találnak majd!:)

Annyira sajnáljuk,hogy betegeskedsz édes barátnőnk,küldünk Neked millió gyógypuszikát!!! :)

Albert-Ferenczy Eszter írta...

Reg jartunk erre, de visszaolvastuk a bejegyzeseket.
Az nem jo ha betegeskedsz. :-( Kivanjuk, hogy hamar hamar helyregyere. Kuldunk sok sok gyogypuszit neked.

Edes voltal a farsangon ;-)