2009/03/04

Végre jobban

Két hét óta ma volt az első nap, hogy egyszer sem kúszott a hőmérő higany szála a bűvös a 38 fölé. Ezt már hatalmas haladásnak tartom, emellett végre visszatért közénk az én imádott, hisztis kicsi lánykám. Eszik-iszik, hisztizik, kiabál, rohangál, játszik,szóval rátévedt a gyógyulás útjára. Igaz még mindig hamar kifárad, de ez a legkevesebb, most hogy végre eszik hamar felerősödik gondolom. Holnap 6-ra megyünk a dokihoz, és remélem most már ő is látni fogja a javulást.

A betegségnek egyetlen előnye akadt, hogy mivel alig ivott valamit már egy hete pelenka nélkül alszik esténként is, így erre az egy hétre teljesen szobatiszta lett. Kicsit tartok tőle, hogy most majd újra kezdi az éjszakai ivászatot és reggelente minden úszni fog a pisitől, de már nem szeretnék többet pelust adni rá. Hátha!!! Persze ha minden reggel úszni fog az ágy muszáj leszek újra pelust adni rá.
Új kedvenc elfoglaltsága a teregetés. Szinte mindennap kéri, hogy mossunk legyen mit kitenni száradni. Persze a módszerében akad némi kivetni való, de legalább nem ad plussz munkát, mert ő tereget először én meg utána rendesen, de amit én teszek fel elsőnek azt nem szedi le.




1 megjegyzés:

Albert-Ferenczy Eszter írta...

Orulunk, hogy jobban vagy igazan. :-)
Ugyesen segites anyanak teregetni. ;-) Dorka is szeret segiteni ebben...

Puszilunk titeket