2008/05/31

Áttörés

Apa ma kezdte a kresz tanfolyamot délelött, így megint kettesben maradtunk anyával. Kihasználva a csodás időt, kicseréltük a medencét, lengedtük a nagyot és felfújtuk a kicsit. Hát igen ez tényleg kicsi, éppen csak elférek benne, mégis jobban élvezem benne a pancsit, mint a másikban. Kiszállni is teljesen egyedül tudok belőle. Persze ennek any nem örül annyira, attól fél, hogy egyszer egy jó nagyot fogok esni. DE én tudok vigyázni magamra!!!!A pancsikázás után már nem kaptam vissza a pelust, így a lefekvések kivételével egész nap bugyikában rohangáltam. A múltkorihoz képest csak annyi volt a változás, hogy ma már a többször időben szóltam anyának, hogy kaka jön. Rögtön futottunk is a Wc-re és 4* sikerült is belepisilnem. Néha még mindig becsurog a bugyiba, de ez nem is rossz ahhoz képest, hogy csak 3-4 napja kezdtük el a szobatisztasági projektet. Anya nagyon büszke rám és örül, hogy ilyen gyorsan és jól veszem az akadályokat ahhoz, hogy egy újabb mérföldkő a nappali pelus elhagyás ne várasson sokat magára.
Este apa szerint utóljára elkísértük anyát a trolihoz, de tegnaphoz hasonlóan zokogva engedtem el dolgozni. Pedig dirket vittük Kittyt is a babakocsiban. Úgy tünik ez nem a legjobb ötlet, más megoldást kell keresni, hogy anya feltünés nélkül tudjon távozni itthonról.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szóval itt bújkáltok drága Alizbabám!!!!
Hatalmas lettél mióta nem találkoztunk! Gratula a biliprojekthez!!!Dávid nem ovizik már,szervezhetjük a talit,ha ti is úgy gondoljátok! Puszi: Réka&Dávid&Ildikó

Albert-Ferenczy Eszter írta...

Nahat nahat, te tenyleg nagyon ugyes vagy Aliz :-)

Puszik Dorka, Manoka es Eszter

Gabi írta...

Apának egy kalappal!,)Anyunknak megvan a kresz,a rutin következik...:o:)Szkokán fiúk